Op restaurant met Valgaeren

openboekdagen


Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober organiseert Standaard Boekhandel naar jaarlijkse gewoonte de Openboekdagen. Standaard Boekhandel Overijse gaat die zaterdagavond echter nog een stapje verder. Zij bieden hun klanten de mogelijkheid om dan samen met hun favoriete auteurs op restaurant te gaan in Overijse.

Wie zich inschrijft, wordt op zaterdag 29 oktober om 19:00 uur in de boekhandel verwacht om te aperitieven met de aanwezige auteurs. Daarna worden de deelnemers opgedeeld in drie groepen, en gaan ze per groep naar een restaurant, samen met een van de uitgenodigde auteurs. Het menu bestaat uit drie gangen en na elke gang verplaatst de groep zich naar een andere tafel, waar zij ontvangen zullen worden door een andere schrijver.

De auteurs die van de partij zullen zijn, zijn Dirk Vanderlinden (schrijver van de thrillerreeks over The Vandiesel Company), Jan Van der Cruysse (woordvoerder van Brussels Airport en auteur van de thriller
Bling Bling), en Kevin Valgaeren (auteur van de duistere thrillers De Ziener, Bloedlijn en Seance). Standaard Boekhandel Overijse belooft een gezellige avond tafelen en keuvelen over boeken.

Wie wil deelnemen, kan zich inschrijven door contact op te nemen met Standaard Boekhandel Overijse, Stationsstraat 15, 3090 Overijse (Tel.: 02/767.31.90 of e-mail
sb.overijse@standaardboekhandel.be).