Valgaeren in RTV-programma 'Standpunt'

RTV Standpunt

RTV, de regionale televisiezender van de Kempen, had zondag 25 november auteur Kevin Valgaeren te gast om te praten over zijn nieuwste gothic novel Blackwell. Dat gebeurde in het duidingsprogramma Standpunt van presentator Ronny Daelman. De opnames vonden plaats in het metaalbedrijf Aurubis in Olen, dat zich voor de gelegenheid uitgebreid mocht voorstellen, gevolgd door een boeiend debat over de impact van een nakende Brexit. Valgaeren duikt in het begin van het programma op. Standpunt kan gratis online bekeken wordt via deze link: https://www.rtv.be/programmas/standpunt.

Signeersessie Kevin Valgaeren Hasselt

Affiche 2-1
Op zaterdag 1 en zondag 2 december organiseert vzw Indoorboekenmarkt voor de tweede maal een tweedehandsboekenmarkt in OC Kermeta (Diestesteenweg 204, 3510 Kermt) nabij Hasselt. Naast talloze boekhandelaars, kan u er ook een heleboel auteurs aantreffen. Zondag 2 december is ook Kevin Valgaeren van de partij. Hij signeert er van 11:00 tot 17:00 uur. Iedereen welkom. Meer informatie kan u vinden op www.vzw-indoorboekenmarkt.be.

Boekencast interviewt Kevin Valgaeren

boekencast-boekicon-3000x3000-300x300
Vorige week organiseerde cc de borre en de bibliotheek van Bierbeek een literaire avond met Kevin Valgaeren. In aanwezigheid van een volle zaal werd hij geïnterviewd door collega-auteur Steven Bogaerts. Ter voorbereiding trokken Steven en Kevin zich terug in een boekhandel na sluitingstijd en dat gesprek werd opgenomen voor Boekencast: een nieuwe reeks podcasts waarin Bogaerts uitvoerig het vuur aan de schenen van menig auteur zal leggen. U kan de podcast hier beluisteren.