Valgaeren op de Boekenbeurs

Boekenbeurs 2016


Dit jaar viert de Boekenbeurs in Antwerp Expo haar tachtigste verjaardag. Van 1 tot en met 11 november kunnen bv- en boekenliefhebbers snuisteren tussen de duizenden titels en hun lievelingsboeken laten signeren door hun lievelingsauteur. Nu wij het uw favoriete schrijvers hebben: Kevin Valgaeren zal op 10 november in Antwerp Expo aanwezig zijn tijdens een speciaal evenement van Lannoo. Van 19:30 tot 20:30 uur bent u van harte welkom in het Oranje Podium aan de stand van Lannoo. Daar vindt dan immers ‘The Best of Suspense’ plaats.

Koelbloedige moorden die om opheldering vragen, spannende geheimen uit het verleden die blijven achtervolgen. Duistere, paranormale fenomenen die hun slachtoffers tot waanzin drijven. De thrillerauteurs van Lannoo (Piet Baete, Kevin Valgaeren, Bart Debbaut, Philip Le Bon, Anja Feliers, Nathalie Pagie) lezen voor uit de meest angstaanjagende, meest gruwelijke, meest spannende verhalen.

Na het evenement kan u aan de stand van Lannoo terecht voor een gezellige babbel met de auteurs, en krijgt u de kans om uw boek(en) te laten
signeren.