Kevin Valgaeren versterkt misdaadfonds van Uitgeverij Houtekiet

Houtekiet
Uitgeverij Houtekiet is trots Kevin Valgaeren te mogen verwelkomen in haar fonds. Vorig jaar nog stond Valgaeren op de shortlist van de Hercule Poirotprijs met zijn gothic novel Blackwell. Eerder (in 2012) won hij de Schaduwprijs voor beste spannende debuut in de Nederlandse taal met De Ziener. De duistere thriller Seance verscheen in 2016 en stond op de shortlist van de Harland Awards Romanprijs voor beste boek in het fantastische genre.

Met de komst van Valgaeren versterkt Uitgeverij Houtekiet haar misdaadfonds, dat onderdak biedt aan heel wat andere toonaangevende namen als Jo Claes, Christian De Coninck, Paul Jacobs, Bob Van Laerhoven, Wim Belaen en Maes & Wade. Vorig jaar lanceerde Houtekiet De Nacht van de Misdaad, een unieke avond waarop al haar misdaadauteurs de kans kregen om op een originele manier hun recente werk voor te stellen aan een breed publiek.

Valgaerens nieuwe boek
Engelenlust zal in het najaar van 2019 bij Houtekiet verschijnen. Het wordt het autobiografische verslag van een man die in het reine tracht te komen met zichzelf en zijn duistere perversie.

Kevin Valgaeren: ‘Ik kijk echt uit naar onze samenwerking. Ik heb nog nooit zo vlot en met zoveel plezier aan een manuscript gewerkt als dat van Engelenlust. Dat kan alleen maar een goed teken zijn.’