Signeersessies Blackwell

Naar aanleiding van de publicatie van Valgaerens nieuwe gothic novel, vinden er dit voorjaar in heel Vlaanderen signeersessies plaats. Voor een persoonlijke boodschap in uw exemplaar en een gezellige babbel met de auteur, kan u de komende weken terecht op de volgende locaties.


Zaterdag 31 maart

11:00 tot 12:00 uur: Standaard Boekhandel
Schilde (Turnhoutsebaan 334)
13:30 tot 14:30 uur: Standaard Boekhandel
Mol (Statiestraat 39A)
15:30 tot 16:30 uur: Standaard Boekhandel
Oud-Turnhout (Dorp 16)


Zaterdag 28 april

15:00 tot 17:00 uur: Standaard Boekhandel
Leuven (Diestsestraat 127)


Zaterdag 2 juni

14:00 tot 16:00 uur: Standaard Boekhandel
Turnhout (Sint-Antoniusstraat 18-22)


Zaterdag 9 juni

14:30 tot 16:00 uur: Standaard Boekhandel
Brasschaat (Bredabaan 316)

Het programma kan nog onderhevig zijn aan veranderingen.
'Blackwell' nu overal verkrijgbaar.

Blackwell cover low res
Eindelijk is het zover. Vanaf vandaag ligt Blackwell, de vierde duistere thriller van Kevin Valgaeren, overal in de boekhandel. Eerstdaags verschijnt ook het e-book.

Een legendarisch schip. Een gruwelijk geheim. Een duister verleden.

1891. Tijdens de mistige nacht van Pasen slaat een schip tegen de klippen in het vissersdorpje Whitby. Aan boord geen levende ziel. Jericho Blackwell, vooraanstaand lid van de Society for Psychic Investigation and Education, wordt teruggeroepen uit zijn met opium doordrenkte kluizenaarsbestaan om het ongeval te onderzoeken. Samen met de zenuwachtige archivaris John Dawkins ontdekt hij dat er zeker één iemand aan boord was, iemand die al tweehonderd jaar dood had moeten zijn. Wanneer een reeks beestachtige moorden een spoor trekt van Whitby richting Londen, beginnen Blackwell en Dawkins aan een verwoede achtervolging.

Blackwell is de vierde gothic novel van Kevin Valgaeren, en het eerste verhaal in een reeks over de mysterieuze onderzoeker Jericho Blackwell. Valgaeren levert opnieuw een stijlvolle historische thriller af met bovennatuurlijke elementen en boordevol ondraaglijke spanning.

Meer informatie over het boek kan u
hier vinden.