Valgaeren blogt voor Thrillerlezers

ThrillerlezersBlog-logo

Liefhebbers van het spannende boek kunnen sinds 2013 terecht op de bijzonder actieve site voor boekenliefhebbers Thrillerlezers. Naar aanleiding van de publicatie van Seance schreef Kevin Valgaeren speciaal voor hen het essay ‘Waarom ik schrijf’. Thrillerlezers zal vanaf vandaag elke zondag, vier zondagen lang, een stuk van het opstel op haar website publiceren. In het essay, dat werd gebaseerd op de gelijknamige tekst van de Britse auteur George Orwell, gaat Valgaeren op zoek naar wat hem als schrijver aanspoort. Hij vertelt over zijn jeugd, zijn eerste pennenvruchten, en waarom het genre van de gothic novel hem blijft aanspreken. Het eerste deel van ‘Waarom ik schrijf’ kan u hier lezen.

Seance ligt in de boekhandel!

Seance_cover
Eindelijk is het zover. Vanaf 2 februari ligt Seance, de nieuwe gothic novel van Kevin Valgaeren, in de boekhandel. Eerstdaags verschijnt er ook een e-book van de thriller.

Londen, 19de eeuw. Dr Francis Whitman, ooit een gevierd chemicus, wordt door een journalist gevraagd om een seance bij te wonen van het lokale fenomeen Elizabeth Archer. Zijn opdracht is om op wetenschappelijke wijze aan te tonen dat dit spirituele medium een oplichtster is. Het feit dat Miss Archer nooit in één ruimte te zien is met de geest die ze oproept en dat ze als twee druppels water op elkaar gelijken, maakt het werk van Dr Whitman aanvankelijk eenvoudig.

Maar niets is wat het lijkt, vooral wanneer er een dodelijk slachtoffer valt…

Seance is een duistere, historische thriller waarin passie, gruwel en spanning naadloos in elkaar worden verweven; een spannende roman in de Angelsaksische traditie.

Met zijn derde roman levert Kevin Valgaeren opnieuw een meesterwerk af.

Meer informatie kan u
hier vinden.

Signeersessie Standaard Boekhandel Kampenhout

Zondag 28 februari is Kevin Valgaeren te gast in Standaard Boekhandel Kampenhout (Mechelsesteenweg 83). Van 14.00 uur tot 16.00 uur zal hij er de nieuwe gothic novel Seance signeren.

Boekvoorstelling Seance

Seance_cover
Seance, de derde duistere thriller van Kevin Valgaeren, verschijnt 2 februari, en op dinsdag 16 februari om 19.00 uur wordt het boek feestelijk boven de doopvont gehouden in Standaard Boekhandel Leuven (Naamsestraat 57). Maaike van Hoecke, Uitgever Fictie bij Uitgeverij Lannoo zal het boek inleiden. Journalist John Vervoort (De Standaard) zal een gesprek met de auteur hebben. Daarna is er tijd om uw exemplaar te laten signeren. Het geheel wordt afgewerkt met een hapje en een drankje. U ben uiteraard van harte uitgenodigd op dit blijde gebeuren. Wie hier klikt krijgt een digitale versie van de uitnodiging. Meer informatie over het boek kan u hier vinden.