Boekencast met Kevin Valgaeren

boekencast-boekicon-3000x3000-300x300
15 november organiseerde cc de borre en de bibliotheek van Bierbeek een literaire avond met Kevin Valgaeren. In aanwezigheid van een volle zaal werd hij geïnterviewd door collega-auteur Steven Bogaerts. Ter voorbereiding trokken Steven en Kevin zich terug in een boekhandel na sluitingstijd en dat gesprek werd opgenomen voor Boekencast: een nieuwe reeks podcasts waarin Bogaerts uitvoerig het vuur aan de schenen van menig auteur zal leggen. U kan de podcast hier beluisteren.

Lezen in het donker. Afl. 3

Hieronder kan u luisteren naar de laatste aflevering van ‘Lezen in het donker’ waarin auteur Kevin Valgaeren vertelt over de zin en onzin over de sage van de Vliegende Hollander. U kan zich op soundcloud.com ook abonneren, indien u op de hoogte wil gehouden worden over nieuwe afleveringen. U kan zich ook op de podcast abonneren via iTunes. iTunes staat bovendien toe dat u het programma kan downloaden, zodat u het offline kan beluisteren. De podcast is ook beschikbaar op stitcher.com. De volgende aflevering verschijnt 15 mei.

Lezen in het donker. Afl. 2

Hieronder kan u luisteren naar de tweede aflevering van ‘Lezen in het donker’ waarin auteur Kevin Valgaeren vertelt over het mysterieuze landhuis van Jericho Blackwell. U kan zich op soundcloud.com ook abonneren, indien u op de hoogte wil gehouden worden over nieuwe afleveringen. U kan zich ook op de podcast abonneren via iTunes. iTunes staat bovendien toe dat u het programma kan downloaden, zodat u het offline kan beluisteren. De podcast is ook beschikbaar op stitcher.com. De volgende aflevering verschijnt 15 mei.

Lezen in het donker. Afl. 1

Hieronder kan u luisteren naar de eerste aflevering van ‘Lezen in het donker’ waarin auteur Kevin Valgaeren vertelt over het Whitby van Jericho Blackwell. U kan zich op soundcloud.com ook abonneren, indien u op de hoogte wil gehouden worden over nieuwe afleveringen. U kan zich ook op de podcast abonneren via iTunes. iTunes staat bovendien toe dat u het programma kan downloaden, zodat u het offline kan beluisteren. De podcast is ook beschikbaar op stitcher.com. De volgende aflevering verschijnt 8 mei.